Danseforestilling for de minste

Gurisentret inviterer til samarbeid mellom Smøla, Aure og Kristiansund ved å hente danseforestillingen «I Skogen» av Beret Roksvåg Stølen, til Ytre Nordmøre. Med støtte fra kommunene og NEAS vil over 400 barn få se forestillingen gratis første uken i mai. Forestillingen er en del av MiniVrimmel, som også omfatter den årlige barnehagedagen på Gurisentret.

Om forestillingen

I forestillingen vil barna oppleve en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. De får høre, se og oppleve ulike vesener, elementer og stemninger som kan finnes i en skog. Det er ingen rød tråd som barna må følge, det er isteden mange små møter og øyeblikk med bevegelse, musikk og lyder som vekker nysgjerrigheten og fanger interessen. Med i forestillingen er også trompetist Thulani Maluleka.

Stølen, opprinnelig fra Kristiansund, er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskolen, og har jobbet med barn og dans både gjennom kulturskoler, egne prosjekter, i barnehage og på skolen.

Vi er veldig glade for at barnehagene, kulturenhetene og NEAS har vært så positive til dette samarbeidet, og at så mange barn får oppleve «I skogen».