Arbeidet med Fru Guri av Edøy 2018 startet opp allerede tre dager etter avslutningen i sommer. Produksjonsgruppa har hatt månedlige møter hele høsten, og mange av de sentrale aktørene er på plass. Først ute var ny regissør Karoline Gregersen Herlofsen, og med henne følger nye regigrep som vi er spente på!  Hun har lovet oss mer musikk og mer humor – så dette lover bra!

Nina Woxholt har rollen som fru Guri på andre året, og Line Verndal er tilbake på Smøla etter et års pause. Hun sier selv at hun tapte sitt hjerte til Smøla da hun var her i 2016, og gleder seg til gjensyn til sommeren. Det står mange flere interessante og kjente navn på blokka, -disse vil bli offentliggjort ganske snart.

Markedsføringa er godt i gang, flere bussgrupper har allerede bestillt. I julekampanjen som starter i dag kan publikum sikre seg billetter til sommerens forestillinger til redusert pris. Og å gi en opplevelse i gave er alltid velkommen. Julekampanjen vil vises i flere medier, men vi er spesielt stolte av av julefilmen vår! Det lokale filmteamet fra K2 Filmproductions har stått for denne. Her figurerer lokale helter som Biskopen, Ivar Bonde og Smeden, samt Arild på Bunnpris og «Dagmar og vennindene» i fri dressur!

Gurisentret lanserer også ny webside denne uka. Den er designet og utarbeidet sammen med designeren Petchy, som etter hvert har fått mange kunder på Smøla.  Vi er veldig godt fornøyd med et tidsriktig og brukervennlig design, hvor publikum enkelt skal finne det de leter etter.